tirsdag 2. september 2008

Treffhelg


Ja da har jeg vært på mitt første helgetreff. Var på Grorud samfunnshus fra lørdag til søndag. Det var helt toppen. Traff mange kjempeflinke og inspirerende kvinner. Spesielt koselig å møte jentene i designteamet til Papirgleder. Jeg gjennomførte to demoer om bruk av Pro Maker tusjer og det gikk kjempefint det også. Gro og jeg kjørte demoen på lørdag sammen, så takk til Gro http://groskortblogg.blogspot.com/ for inspirasjon og nye ideer, alltid noe å lære. Legger ut LOen som jeg laget i helga. Jeg har i tillegg laget to kort som jeg legger ut senere. Som dere skjønner, ble det ikke noen stor produksjon, men jeg traff mange koselig folk og fikk skravlet masse.
Almost forgot. here is in english, the best I can do. This weekend I went to Oslo where I joined about 150 ladies. We laughed and talked and made layouts and cards all day and night. It was specially nice to meet the girls from the designteam at Papirgleder. I had a demo with pro maker pens, and it went great. I did not make so many cards, but that does not matter, I had a great time and that is way I went there in the first place.

2 kommentarer:

Jenn sa...

Very cute I wish I could scrap book but I never seem to find the time:)

Scrappelise sa...

Savnet deg på torsdagstreffet på Gjøvik, men vi sees jo den 27. Og du har vært flink med demo og til og med scrappet! Flink jente!