tirsdag 9. september 2008

Nok et kort med vannsprutteknikk


Måtte prøve med et annet kort laget med vannsprut teknikk. Veldig morro og resultatet på stemplingen er spennende, vet ikke helt hvordan det blir før det er tørt. Her har jeg stemplet sommerfugler med distress ink: aget mahogany. Har sprutet på litt grønt distress ink refill. Hjertet har jeg laget ved å male Gesso på et hjerte som jeg har klippet ut av litt tykk papp. Så har jeg blandet litt brunt glitterlim inn i Gessoen før den tørket. Jeg har tegnet strå med svart tusj.Ticketen har jeg laget på Craft Robo. Har brukt symaskina og sydd en søm rundt kanten.


Koselig at du titter innom.


I had to try another card where I am stamping with distress ink, adding water and using the blowdryer to dry it. It is so much fun, and the result of the stamping is unknown until it dries up. The ticket I have made with my Craft Robo, and the heart I have made from cardboard, Gesso paint and some glitterglue. I have drawn som grass with a black pen. I have used my sewing machine to sew around the egdes of the card.

Thanks for looking.

5 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Så nydelig kort du har laget. Blir flott med vannsprutteknikk;) og så masse flott det er her i bloggen din. Takk for titten:) Ha en fin uke videre

Vibeke sa...

Det ble skikkelig kult!!! Kjempeflott kort!!!:)

Kristine sa...

åååååå så vakkert dette kortet var!
Aldeles nydelig!
Klem fra KRistine

Gro sa...

Dette kortet var kjempelekkert.
Jeg vil også prøve på denne vannsprutteknikken.
Har du fiksa headingen også. Den er skikkelig fin. Jeg har hatt planer om å gjøre om min lenge men kommer ikke så langt.
Klem

Lene Aase sa...

Utrolig lekkert, liker alt ved det!!!