søndag 28. september 2008

Jeg har vært på treff.


I hele går var jeg på treff på Gjøvik. Traff mange koselige folk, også noen som jeg ikke hadde truffet før. Alltid koselig å hilse på nye mennesker. Det var en spesielt talentfull gjeng som satt fra tidlig formiddag til sen kveld og scrappet. Jeg fikk prøvd embossing for første gang. Tusen takk min venn, Scrappelise for at du tok deg tid til å hjelpe meg igang. Jeg fikk ikke laget allverden, men malte noen stempelmotiv og laget en LO som du kan se her.Den lille engelen oppe i hjørnet er embosset og malt med Le Plum tusjer. Stemplet og papiret med hjertene på er fra Ladybug and Friends.

Tusen takk for at du titter innom, legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid så hyggelig.


Yesterday I spent the whole day and evening in Gjøvik. I was together with a lot of talented women that made some amazing layouts and cards. Thanks alot for all the inspiration. I tried embossing for the first time, thanks Scrappelise for giving me a helping hand. I did not make alot of cards, but I made this LO with my daughters pictures from her birthday. The little angelstamp and the paper with hearts on, is from Ladbug and Friends.

Thanks for dropping by. Leave a comment if you like, it is always nice.

5 kommentarer:

Norunn sa...

det var virkelig en flott LO! Lettersizeformatet er lekkert!

Berit sa...

Takk for i går! Alltid like koselig å være på treff med deg!
Har ikke vært noe kreativ med papir i dag, men sveiva rundt med støvfilla. Filler'n - det var visst nødvendig det også ;)

Ha en flott uke!

KLEM

Vibeke sa...

Skikkelig lekker LO!!!:)

Tea Kristin sa...

Treff er moro! Jeg har forelsket meg i kortet fra forrige innlegg forresten! Herlige farger! :)

Anita Hagen sa...

Åååå fy flate, dette kortet var aldeles nydelig. Så utrolig mange detaljer på ett og samme kort. Blir liksom ikke ferdig med å studere alle de smakfulle og finurlige løsningene. Smashy asså.

Ha en fin høstkveld videre!

Klem fra Anita