tirsdag 19. oktober 2010

Kurs i gjenbruk


Jeg har vært på kurs med tema gjenbrugsvesker i helga. Gro veiledet og hjalp til med smått og stort, og jeg ble nesten ferdig med ei veske laget av et skjørt, bildet av den kommer senere. Men jeg ble helt ferdig med en liten pung med litt bling. Kjempartig å lage, og genial i sammensyinga. Jeg har til og med laget ennå to til, det gjorde jeg i går kveld. Dessuten har jeg vært ute å leita etter sykkelen til sønnen, den ble borte på skolen i går, og gjett - jo da jeg fant den. Så da var lykken stor både hos sønnen og mor.
Klemz fra Moia
I have been attending a class in sewing this weekend, we made bags and purses out of scraps. I made a huge bag out of a skirt, I suppose the size of the bag has something to do with my size(and the skirt is too small too) never mind...... I really enjoyed the class, and I made this beutiful purse too. Today I found my sons bicycles that went missing yesterday, my son was so happy and so was I.
Take care uintil next time.
Hugs and kisses, Moia

3 kommentarer:

T's Creations sa...

Fin pung! :) Hvor har du gått på kurs? :)

Moia sa...

Vi er en gjeng med jenter som møtes 1 gang i månden og syr. Innimellom har vi kurs, og da leier vi en ekstern kursleder. Kjempekjekt.

Marianne H sa...

så fin den er. Det er morsomt og nyttig med gjenbruk. :-))