onsdag 9. september 2009

Ny design til Silhouette og Craft Robo  • På denne layouten har jeg brukt et tre som jeg har designet med Craft Robomaskinen. Gå inn på Silhouette/CR bloggen min for å se nærmere på fila. Denne Loen laget jeg til en utfordring påScrapping the music, men rakk ikke å levere den før fristen var ute. Bildet er tatt av min mamma da hun var en ung kvinne, jeg har sett kjolen hun har på seg, den ligger på loftet hjemme. Kjolen har en nydelig blåfarge, og jeg fant en promaker tusj med akkurat den rette fargen.

  • On this layout I have used a tree that I have made n my Craft Robo. If you like to seemore of my design visit my Silhouette/Craft Robo blog. This layout was made for Scrapping the Music, but I was too late to put it out there. The picture is of my mother when she was a young woman, and the color of her dress is beutiful, I have seen it IRL. I colored it with a Promaker pen, it turned out perfect.

1 kommentar:

Scrappelise sa...

Det skjer så masse rundt deg nå. Du har en virkelig fin artikkel hos Papirgleder,du har designet noen flotte CR filer og ikke minst lager du de nydeligeste kort og LOer! Kreativiteten er på topp her nå!