onsdag 2. desember 2009

Pakkelapper


Jeg har laget pakkelapper. Disse har jeg lagt ut på utfordringen til Passion for Promakers. Tenkte å legge disse til salgs i eplabutikken etterhvert, om du ønsker å kjøpe noen, gå inn på:
Nå skal jeg straks pakke kofferten, i morgen bærer turen til London. Musical og fotballkamp står på programmet, og litt juleshopping. Takk for at du titter innom.

I have made som tags for the present that I make for Christmas. I have put them on the challenge by Passion for promakers. I will put them in my shop later, so if you want some, visit:
Now I will start to pack my bag, I am going to London. We will go to the theatre and we will see a football match, and do some shopping for Christmas. Thanks for dropping by.

4 kommentarer:

The Crafty Den sa...

Hi Moia, what cute little tags. The images are adorable and the colour scheme is gorgeous. Thanks for joining our mega Christmas challenge at PFP. Hugs, Denise x

Mette sa...

Så flotte disse julelappene dine er:-)
God tur til London!

Klem Mette

Wiccababe sa...

super cute wee tags
thanks for joining us at PfP and good luck
don't forget to enter the blog candy on the weekend workshop too
Debbi
xx

Ida / Little sa...

Hei hei, takk for sist, det var hyggelig å treffe deg på messa! Og for noen herlige tags du har laget, som Denise sier, for et nydelig fargespekter! :) Takk for at du deltar i juleutfordringen våres på PfP, ikke glem candy'n vi har på work shop bloggen frem til 15. des heller ;)

Førjuls klem Ida