mandag 9. november 2009

Mandag


Da er det mandag igjen, og hodet er litt tomt etter en utrolig trivelig helg på Scraporama. Jeg har hatt min første stand på en scrappemesse og det har vært utrolig gøy, spennende og slitsomt. Jeg har lansert en ny stempelkolleksjon, og det var mange som kjøpte stempler, og det var mange som stoppet for en koselig prat på standen min.

I dag legger jeg ut et kort som jeg har laget med å bruke en av de digitale filene som jeg har designet. Rammen jeg har brukt er skjært ut med Craft Robomaskinen. Så har jeg påført litt blankt glitterlim (jeg bruker mest den blanke, den tar farge fra papirer og stempel og passer "alltid") på snøen, snøkrystallene, treet og istappene. Så har jeg tegnet en ramme med sort tusj, og skrevet god jul rundt. Så er selve rammen montert over bildet og limt fast til et kort laget av rød bazill. Enklere kan det knapt gjøres. Takk for at du titter innom.

2 kommentarer:

Cathrines-creative sa...

Hei, så masse fint du lager... Takk for en hyggelig prat på scrapporama messen i helgen, vet ikke om du husker meg, men vi snakket om litt designing av stempler osv.? Så her er jeg hjemme i molde og tar kontakt med deg:-) Håper du liker litt av det jeg lager og stempel stilen jeg har laget, du finner stemplene i bloggen min. Skal legge ut flere bilder etterhvert, og nye er snart på plass i tegneboken:-)
Håper jeg hører fra deg, hilsen Cathrine:-)

Pia sa...

Enkelt er flott! Denne var nydelig!