fredag 16. mai 2008

Hänglar & StänglarDa har Hänglene & Stänglene dumpet ned i postkassen min. Det er sommerpaketet som har kommet. Fine stempler som alltid fra Marie. Måtte prøve å male disse med en gang, og brukte mot normal, fargeblyanter for å fargelegge stempeltrykkene. Jeg synes det er morro å bruke forskjellig teknikker, og koser meg med å male på nye stempler. Her er et par kort som jeg har laget nå i kveld. På kortet med "God sommer" har jeg tegnet blomstene og sommerfuglene. På kortet med Hängeljenta har jeg satt på to primablomster som er skjært ut på CR, så sydd sammen med en ring og en perle. Lagde noen slike i går kveld, så har jeg noen på lur når jeg trenger det. Som panel oppe og nede på kortet brukte jeg papiret som jeg stanset ut primablomstene med. Gjenbruk/dobbelbruk, eller hva du vil, smart synes nå jeg.

4 kommentarer:

Berit sa...

Heisan!

Dom er jo så søte disse hänglarna ... men denne pakken bestilte jeg ikke. *angrer litt nå ja!* Men kommer så mange andre stempler denne veien snart *fnis*
Flotte kort du har laget med dem!!

Ønsker deg en flott 17. mai - her blir det vel iskaldt frykter jeg... Brrr.. Godt å ha noen husmornykker som man bare må ta vare på... svigers kommer på middag.
KLEM

Gunilla/Nilla sa...

OJ vilka underbart fina kort du har gjort av dom nya hÄnglarna. Så fint färglagt och härliga papper.
Ha en bra dag
/Gunilla

Jannhild sa...

Kjempeflotte kort!! Ja de Hänglarna er såååå søte, fikk mine på fredag :)
Håper du hadde en flott 17.mai feiring!!!

Klem fra J

Kari K sa...

Nydelig flotte kort du har laget!
Knallfine blomster!
De er kjempenusselige de stemplene, og så koselige å fargelegge.
Jeg må nok på handel jeg også:)
Klem